Bezpłatny e-book o planowaniu jedzenia, w którym spisałam najważniejsze dla mnie zasady, którymi kieruję się podczas planowania posiłków.
Pragniesz planować swoje posiłki? Nie chcesz jednak, aby było to zwykłe, suche planowanie, gdzie w efekcie końcowym i tak jesz ciągle to samo?
To znaczy, że mamy coś wspólnego 🙂
Mam więc coś dla Ciebie, co Ci w tym pomoże!
Czego między innymi dowiesz się z tego e-booka?
- Czym jest różnorodność i jak zwiększyć ją w swoich posiłkach?
- Czym jest rotacja produktów?
- Jak te dwie zasady zastosować podczas planowania posiłków?
- Jakie produkty warto mieć w zapasie i jak organizować zakupy?
Zawsze lubiłam jeść. Z resztą kto nie lubi! Jednak już lata temu zaczęłam zwracać uwagę na to, że to co jem ma realny wpływ na to jak się czuję.
I pod tym kątem zaczęłam udoskonalać swoją kuchnię i organizację posiłków.
Z czasem doszła do tego większa świadomość wartości samego jedzenia jako produktu, więc zaczęłam przyrządzać swoje posiłki tak, aby zminimalizować marnowanie go.
Dziś chciałabym się tą wiedzą podzielić z Tobą! Praca w kuchni powinna być przyjemna i nieść ze sobą korzyści. Wierzę, że ten e-book Ci w tym pomoże.